Kunst, sport, spel, muziek, food & fun

Sponsoring


Stichting Soet op Suyt heeft het voornemen om voor de vijfde keer een Franse Markt in Helmond te houden op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019.
De afgelopen vier jaar is getracht een evenement neer te zetten, wat kan groeien net als de bouw binnen de wijk Suytkade. De Franse Markt heeft zich de afgelopen jaren steeds verder kunnen ontwikkelen tot een volwaardige kunstzinnige markt die inmiddels door vele mensen, binnen en buiten Helmond, wordt omarmd.
Door het uitblijven van de realisatie van de bouwplannen op het terrein bij de Suytkadebrug, is het voornemen de hoofdactiviteiten van de vijfde editie, te houden rondom de culturele hotsport van Helmond, de Cacaofabriek.

Tijdens de vijfde editie zijn er meerdere plekken in Helmond waar rondom het idee van een Franse markt, diverse activiteiten plaatsvinden die we meenemen in de publiciteit. Zo zijn er diverse speelplekken in en rondom de Cacaofabriek. Het buurthuis St. Anna wordt omgedoopt tot een echt Frans Café waar diverse artiesten kunnen optreden. Ook kan het publiek door naar het Anna theater waar op Cultureel gebied er van alles te beleven is.

Wij vragen u om mee te doen met de sponsoring van de Franse Markt 2019. Graag vernemen wij de keuze voor 1 januari 2019.

  • Pakket A: Topsponsor: > 3500 euro
  • Pakket B: Hoofdsponsor  3000 euro
  • Pakket C: Sponsor tussen 500 – 2000 euro
  • Pakket D: Begunstiger < 500 euro

Met uw financiële steun hebben wij er alle vertrouwen in, dat de vijfde editie op Donderdag 30 mei 2019, een leuke, gezellige en succesvolle dag gaat worden waar Helmond trots op kan zijn.